سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

۸ کشته در پی عملیات ضد تروریستی در شرق تاجیکستان

وزارت کشور تاجیکستان از کشته و بازداشت تعداد زیادی از اعضا گروه های جنایتکار در منطقه «روشان» استان خودمختار«بدخشان» این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 19
کد خبر: ۱۳۴۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت کشور تاجیکستان در بیانیه ای از کشته شدن تعداد از اعضای گروههای جنایتکار در پی عملیات ضد تروریستی در منطقه روشان استان خودمختار کوهستان بدخشان خبر داد.

 

بر اساس این بیانیه، گروه‌های جنایتکار سازمان یافته مسلح با انواع مختلف سلاح و «کوکتل مولوتف» امروز به کاروان موتورهای یک واحد ویژه ضد تروریستی کمیته دولتی امنیت ملی تاجیکستان در منطقه روشان حمله کردند که در نتیجه آن یک افسر نیروهای ویژه کشته و 13 سرباز دیگر زخمی شدند.

 

خاطرنشان شده که گروه جنایتکار سازمان یافته متشکل از 200 نفر با استفاده از تمام نوع سلاح‌ها در مرکز ناحیه روشان بزرگراه «دوشنبه – خاروغ» و جاده به سمت یک «پایگاه مرزی» را مسدود کردند.

 

وزارت کشور تاجیکستان مدعی شده که این گروه ها از قبل برای انجام این اقدامات آمادگی بوده و به این منظور از خارج سلاح وارد کرده بودند.

 

در نتیجه این عملیات ضد ترویستی 8 نفر از اعضا گروه جنایتکار سازمان یافته کشته، 11 نفر مجروح و بیش از 70 تن دیگر بازداشت شدند.

 

وزارت کشور تاجیکستان در ادامه با اشاره به کشف و ضبط تعداد زیادی سلاح و مهمات نظامی از گروه جنایتکار سازمان یافته در مورد افتتاح یک پرونده جنایی خبر داده است.

 

بر اساس این بیانیه، در حال حاضر، وضعیت در منطقه روشان تثبیت شده، زیرساخت‌های اجتماعی و حمل و نقل عمومی به حالت عادی برگشته است.

 

این وزارتخانه به اعضا باقیمانده گروه جنایتکار سازمان یافته هشدار داده است تا تسلیم شوند زیرا در غیر این صورت با آنها به شدت برخورد خواهد شد.

 

همچنین وزارت دفاع تاجیکستان به نوبه خود اطلاعات در مورد سقوط یک بالگرد مربوط به نظامیان تاجیک در منطقه روشان استان بدخشان هنگام انجام عملیات ضد تروریستی را تکذیب و بی پایه خواند.

 

بنابر گزارش مقامات رسمی تاجیکستان در هنگام عملیات ضد تروریستی هیچ غیر نظامی آسیب ندیده است./ فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده